Thursday, April 18, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Γιατί η χείρα ή η διαζευγμένη δεν παντρεύεται για 4 μήνες ;

Σε περίπτωση εγκυμοσύνης πριν περάσουν 120 μέρες από την τελευταία επαφή τα ανοσοποιητικά αυτά κύτταρα μεταφέρουν στο έμβρυο γονίδια από το γενετικό υλικό της προηγούμενης επαφής.

 

Πολλές είναι οι επιστημονικές αλήθειες που αναφέρθηκαν στο ιερό κοράνιο και έχουν ανακαλυφθεί μετά από αιώνες.

 

Στο κοράνιο  διαβάζουμε να ζητάει  ο Θεός από την γυναίκα να μη παντρευτεί άλλον άνδρα πριν περάσουν τέσσερις μήνες από τον θάνατο του άνδρα της ή από το διαζύγιο. Οι μουσουλμάνοι ακολουθούν αυτό τον κανόνα χωρίς να γνωρίσουν την σοφία που κρύβεται στην Θεϊκή αυτή εντολή.

 

Στο τελευταίο συνέδριο για τις επιστημονικές αλήθειες που αποκαλύφθηκαν στο ιερό κοράνιο παρουσιάστηκε μια μελέτη από την Αμερική στην οποία συμμετείχαν επτά γενετιστές για ένα χρόνο η μελέτη απέδειξε ότι στα γεννητικά όργανα της γυναίκας βρέθηκαν ανοσοποιητικά κύτταρα με γενετική μνήμη στα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Αυτά τα κύτταρα έχουν διάρκεια ζωής 120 ημέρες.

 

 

Στην μελέτη αυτή αποδείχτηκε τα κύτταρα αυτά διατηρούν γεννητικό υλικό από την προηγούμενη σεξουαλική επαφή για 120 μέρες, η είσοδος καινούριου γεννητικού υλικού από άλλο άνδρα πριν περάσουν 120 ημέρες  στην μήτρα προκαλεί διαταραχή στο ανοσοποιητικό σύστημα της γυναίκας,  πράγμα που εξηγεί το αυξημένο ποσοστό του καρκίνου της μήτρας και του στήθους στις γυναίκες με πολλές σεξουαλικές σχέσεις.

 

 

Στην ίδια μελέτη βρέθηκε ότι σε περίπτωση εγκυμοσύνης πριν περάσουν 120 μέρες από την τελευταία επαφή τα ανοσοποιητικά αυτά κύτταρα μεταφέρουν στο έμβρυο γονίδια από το γενετικό υλικό της προηγούμενης επαφής.

 

 

Στην ίδια μελέτη βρέθηκε ότι στο μητρικό γάλα υπάρχουν βλαστοκύτταρα με γενετικό υλικό της μητέρας αλλά και του πατέρα του νεογέννητου και αυτό το γενετικό υλικό μεταφέρεται στο νεογνό που θηλάζει και επηρεάζει το γεννητικό του κώδικα.

Αυτό ανέδειξε την σοφία που κρύβεται πίσω από την εντολή του Θεού στο κοράνιο να μη παντρεύονται μεταξύ τους τα αδέλφια εκ θηλασμού    (δηλαδή τα παιδιά που έχουν θηλάσει από την ίδια μητέρα).

 

 

Οι μελέτες αυτές άφησαν έκπληκτους του επιστήμονες και ήταν άλλη απόδειξη για την θεία προέλευση του ιερού κορανίου και τους νόμους που ρυθμίζουν την σωματική και ψυχική υγεία της κοινωνίας αλλά και του ατόμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *