Tuesday, April 23, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Εχθρούς δεν είχαμε, εχθρούς βρήκαμε: τους μουσουλμάνους

Πώς μπορεί ο αριθμός των μουσουλμάνων να είναι τόσο μεγάλος, από τη στιγμή που ο αριθμός όλων των αλλοδαπών στη χώρα εκτιμάται σε 1 εκατομμύριο, χωρίς να υπολογίζουμε τις χιλιάδες, οι οποίοι φεύγουν από τη χώρα για διάφορους λόγους;

 

Είναι πραγματικά περίεργη η προσπάθεια κάποιων «δημοσιογράφων και αρθρογράφων»,  που έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία, προκειμένου να δείξουν ότι οι μουσουλμάνοι είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός και άμεσος κίνδυνος για την Ελλάδα.

 

Το τελευταίο διάστημα και σχεδόν σε καθημερινή βάση δημοσιεύονται δηλητηριώδη άρθρα, εκτοξεύονται δηλώσεις, με άξονα αβάσιμες πληροφορίες, κατάφωρα ψεύδη και υπερβολές, που παρουσιάζουν τους μουσουλμάνους ως ξένους κατακτητές, οι οποίοι αλλοιώνουν την σύνθεση του πληθυσμού.

 

 

Το πρόβλημα με αυτά τα αρρωστημένα μυαλά είναι πως ό,τι και να κάνουν οι μουσουλμάνοι, είναι πάντα κατηγορούμενοι: παλαιότερα που δεν ελάμβαναν πρωτοβουλίες, τους κατηγορούσαν ότι ζουν στο περιθώριο και ότι παραμένουν ξένο στοιχείο. Τώρα που παίρνουν πρωτοβουλίες και εκφράζονται, τους κατηγορούν πως θέλουν να αλλοιώσουν την κοινωνία και να επιβάλουν το δικό τους πολιτισμό στους άλλους.

 

 

Το παιχνίδι των αριθμών

 

 

Παράλληλα, παίζεται ένα αρκετά βρώμικο παιχνίδι με τον αριθμό των μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Παρουσιάζονται ως «περισσότεροι από ένα εκατομμύριο», ενώ διαδίδεται ότι κάθε μέρα μπαίνουν «εκατοντάδες» μουσουλμάνοι λαθραία.

 

 

Πραγματικά, πώς μπορεί ο αριθμός των μουσουλμάνων να είναι τόσο μεγάλος, από τη στιγμή που ο αριθμός όλων των αλλοδαπών στη χώρα εκτιμάται σε 1 εκατομμύριο, χωρίς να υπολογίζουμε τις χιλιάδες, οι οποίοι φεύγουν από τη χώρα για διάφορους λόγους;

 

 

 

 

 

Αλλοι σκοτώνονται και άλλοι κινδυνολογούν μιλώντας για “κύματα λαθρομεταναστών”

 

 

Το πιο άθλιο που λέγεται και γράφεται τις τελευταίες ημέρες με τις αραβικές εξεγέρσεις, είναι ότι «φοβόμαστε μήπως πλημμυρίσουμε από κύματα λαθρομεταναστών που είναι έτοιμοι να έρθουν από εκείνες τις χώρες».

 

 

Με άλλα λόγια, ενώ ο κόσμος εκεί καίγεται και σκοτώνεται και προσπαθεί να σωθεί, μερικοί εδώ ανησυχούν ότι θα έρθουν εδώ ως «λαθρομετανάστες στις γειτονιές μας» χωρίς  να ντρέπονται λίγο και να τους αποκαλέσουν τουλάχιστον «πρόσφυγες».

 

 

Το γελοίο σε αυτό το ζήτημα είναι πως αυτοί εδώ φωνάζουν και κινδυνολογούν, αν και δεν φάνηκε ο κόσμος να έχει κάποια επιθυμία να φύγει προς ευρωπαϊκές χώρες.

 

 

Λίγη ντροπή κάνει καλό καμιά φορά, κυρίως αυτές τις ημέρες που η ντροπή έγινε σπάνιο και μονάκριβο νόμισμα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *