Tuesday, April 23, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Που θα φτάσουν στις φαντασιώσεις τους; Μέχρι και σπίτια χαλάλ είδαμε!!

Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι με τα φθηνά ψέματά τους, το σίγουρο όμως είναι πως τα αρρωστημένα μυαλά τους θα μας βγάζουν κάθε μέρα καινούρια προβοκάτσια και καινούργιο ψέμα, πυροδοτώντας την Ισλαμοφοβία και τη ξενοφοβία.

 

Δυστυχώς αρκετοί δημοσιογράφοι είναι ό,τι άλλο εκτός από δημοσιογράφους.

 

 

Οι φαντασιώσεις και οι προβοκάτσιες τους σε βάρος του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων δεν έχουν τέλος, γιατί απλώς έχουν μετατραπεί σε «προβοκάτορες χωρίς σύνορα».

 

Κάθε μέρα μας βγάζουν καινούργια προβοκάτσια για τους Μουσουλμάνους ώστε ο καθημερινός κόσμος να φανταστεί πως αυτοί ανήκουν στο δυτικό μεσαίωνα.

 

Μια υποστηρίζουν πως οι Μουσουλμάνοι παντρεύονται κορίτσια μέχρι 6 χρονών, μια άλλη υποστηρίζουν πως έχουν σχηματίσει «ισλαμική αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας, και πως οι δήμοι δεν δουλεύουν τις παρασκευές επειδή είναι ημέρα ισλαμικής γιορτής, επίσης τα λιγότερα στολίδια και φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο οφείλονται στο «σεβασμό προς τους Μουσουλμάνους»..

 

Το τελευταίο που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες είναι πως κατασκευάζονται και «σπίτια χαλάλ» στην Ολλανδία ώστε να προσαρμοστούν στις θρησκευτικές ανάγκες των Μουσουλμάνων.

 

Και ποιες είναι αυτές οι προσαρμογές; Δείτε παρακάτω:

«ειδικές βρύσες για το τελετουργικό πλύσιμο πριν από την προσευχή, συρόμενες πόρτες για να κρατούν χωριστά άντρες και γυναίκες και κουζίνες που κλείνουν με πόρτα για να απομονώνονται οι γυναίκες».

 

 

Και δεν μας έδειξαν αυτές τις «ειδικές βρύσες» που πρώτη φορά – ως Μουσουλμάνοι –  ακούμε πως υπάρχουν τέτοιες ειδικές βρύσες.

 

Ώστε να ολοκληρωθεί το θέαμα θα βγουν κάποιοι εθνικιστές να δηλώσουν με θυμό πως «Οι μετανάστες αυτοί φέρνουν τις αξίες τους στην ολλανδική κοινωνία ενώ θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο _ εκείνοι να προσαρμοστούν στις δικές μας αξίες» … και πως αυτός που ζητάει ισλαμική ζωή στη Δύση θα πρέπει  «να αναχωρήσει για τη Μέκκα»…

 

Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι με τα φθηνά ψέματά τους, το σίγουρο όμως είναι πως τα αρρωστημένα μυαλά τους θα μας βγάζουν κάθε μέρα καινούρια προβοκάτσια και καινούργιο ψέμα, πυροδοτώντας έτσι την Ισλαμοφοβία και τη ξενοφοβία.

 

Εμείς θα τους στείλουμε μια «είδηση» να την έχουν υπόψη καθώς σκεφτούν τις προβοκάτσιες τους, ώστε να μην είναι τόσο εξωπραγματικές:

 

 

Οι Μουσουλμάνοι ανήκουν σε άλλη θρησκεία, αλλά όχι σε άλλο πλανήτη..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *