Friday, March 29, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Sigrid Hunke: δεν σώζει τους Ευρωπαίους παρά μόνο το Ισλάμ.

Το Ισλάμ δεν ήρθε μόνο στους Αραβες, αλλά σε όλο τον κόσμο, αφού ο προφήτης του το διέδωσε παντού όταν ζούσε.

Η μεγάλη καθηγήτρια έκανε ένα μεγάλο ταξίδι γνώσης στα διδάγματα του Ισλάμ. ’φησε άριστα έργα για την τελευταία θρησκεία και κατάληξε πως η μόνη σωτηρία της Ευρώπης δεν είναι παρά μόνο το Ισλάμ.

 

Λέει για την θεωρεία του Ισλάμ περί της οικογένειας:

Ο Μουχάμμαντ κατάφερε να μετατρέψει τη μουσουλμανική οικογένεια σε μια αληθινή μορφή για το σχηματισμό της τέλειας και κοινωνίας.

 

Ο προφήτης του Ισλάμ έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην οικογένεια, ζητώντας από τους δυο συζύγους να είναι ξεκάθαροι σχετικά με το έργο του σχηματισμού της ενάρετης οικογένειας.

 

Έτσι ζήτησε από το σύζυγο να παντρευτεί μια πιστή γυναίκα, που να σέβεται τα διδάγματα του Ισλάμ, ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλή. Η μάνα αποτελεί το θεμέλιο της οικογένειας, όπως αναφέρει ο Προφήτης καταξιώνοντας τους γονείς.

 

Για τον προφήτη Μουχάμμαντ λέει:

 

Ένας άνδρας με τέτοια ευφυΐα, δεν γίνεται να πω παρά μόνο ότι έχει χαρίσει στην κοινωνία τις καλύτερες μορφές της αρετής. Ήταν και άξιος όλη η ανθρωπότητα να οφείλεται σε αυτόν, αφού έχει αλλάξει τη ροή της ιστορίας με το μεγαλειώδες μήνυμά του.

 

Κάνοντας μια γνωμάτευση των αρρωστιών του κόσμου, λέει καταλήγοντας:

 

Το Ισλάμ δεν ήρθε μόνο στους Αραβες, αλλά σε όλο τον κόσμο, αφού ο προφήτης του το διέδωσε παντού όταν ζούσε.

 

Οπότε μήπως οι Μουσουλμάνοι θα μείνουν σε τέτοια στασιμότητα;

 

Τους εύχομαι να ακολουθούν τα βήματα του ενάρετου προφήτη, ο κόσμος είναι σε κατάσταση κενού, το οποίο δεν θα συμπληρώσουν παρά μόνο τα διδάγματα του Ισλάμ.

 

Σήμερα δίνεται η ευκαιρία στους Ευρωπαίους ώστε να γνωρίσουν το Ισλάμ, επειδή αυτοί χρειάζονται μια σωτηρία και δεν τους σώζει παρά μόνο το Ισλάμ.

 

Για τη ζωή της βλέπετε:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sigrid_Hunke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *