Tuesday, April 30, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Κάποιοι ψεύδονται όπως ακριβώς αναπνέουν (Για το δήθεν βίντεο αποκεφαλισμού χριστιανού από ισλαμιστή)

Έπρεπε τα παπαγαλάκια να είναι πιο σίγουρα για αυτά που προβάλουν, δεν πίστεψαν όμως πως βρήκαν κάτι που προσβάλει το Ισλάμ και το πρόβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη…

 

 

Για κάποιες ελληνικές ιστοσελίδες τα ψέματα εις βάρος του Ισλάμ αποτελούν καθημερινό ψωμί και απαραίτητο οξυγόνο για την επιβίωση τους.

 

 

Έχουμε σταματήσει στο islam.gr, εδώ και καιρό να σχολιάσουμε αυτά τα αίσχη, επειδή προβάλλονται σε καθημερινή βάση.

 

 

Το βίντεο όμως που προβάλουν κάποια ελληνικά σάιτ σήμερα (για κάποιον που υποτίθεται πως είναι τυνήσιος μουσουλμάνος που αποκεφαλίζει ένα χριστιανό) χρειάζεται μια διευκρίνιση ώστε να μην περάσει αυτή η χοντρή προβοκάτσια.

 

 

Το βίντεο έχει προβληθεί στο αιγυπτιακό κανάλι «Αλ Φαραίν» που ανήκει σε ένα ψυχοπαθή οπαδό του πρώην καθεστώτος του Μουμπάρακ, ονόματι «Ταουφίκ Ουκάσα». (η φωτ.)

 

Ο αναφερόμενος είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που δεν διστάζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να προσβάλει και να δυσφημίσει τους αντίπαλους του πρώην καθεστώτος, στην προκειμένη περίπτωση είναι οι ισλαμιστές της χώρας του.

 

Έτσι, βρήκε και πρόβαλε αυτό το μακάβριο βίντεο νομίζοντας ότι θα γλυτώσει με το ψέμα και την προβοκάτσια του και το άρπαξαν κάποια παπαγαλάκια από τα ελληνικά ΜΜΕ, με σκοπό να βλασφημήσουν το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους.

 

 

Δυστυχώς, τα παπαγαλάκια δεν πήραν χαμπάρι πριν προβάλουν το βίντεο, ότι έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετό καιρό, σε όλο τον αραβικό κόσμο ότι είναι μια προβοκάτσια που δεν έχει καμία σχέση με την Τυνησία, αλλά σε συγκρουόμενες πολιτικές παρατάξεις στο Ιράκ, για πολιτικούς λόγους που δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία.

 

 

Έπρεπε τα παπαγαλάκια να είναι πιο σίγουρα για αυτά που προβάλουν, δεν πίστεψαν όμως πως βρήκαν κάτι που προσβάλει το Ισλάμ και το πρόβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη…

 

 

 

Τους συνιστούμε: αφού είστε προβοκάτορες, ψεύτες και απατεώνες, να είστε και λίγο προσεχτικοί, γιατί το ψέμα δεν φτάνει μακριά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *