Wednesday, April 24, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Ο Προφήτης Μωυσής Εύχεται να Είναι από την Ούμμα του Μουχάμμαντ

Ο Μωυσής άφησε τις πινακίδες κάτω και είπε: “Θεέ μου, να με κάνεις από το λαό του Μουχάμμαντ.”

 

Ο Αμπου Κουτάντα είπε:

 

Ο Προφήτης Μωυσής είπε:  Ω Θεε! Βλέπω στις πινακίδες έναν λαό ( μια Ούμμα). Είναι ο καλύτερος λαός που βρέθηκε στον κόσμο και προσκαλεί για ότι είναι καλό και απαγορεύει ότι είναι κακό. Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ, βρίσκω στις πινακίδες έναν λαό που είναι ο τελευταίος δημιουργείται και ο πρώτος που μπαίνει στον παράδεισο. Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ, βλέπω στις πινακίδες έναν λαό, το βιβλίο τους είναι στο μυαλό τους, από το οποίο διαβάζουν και όταν το αφήνουν, το ξεχνάνε. Και τους έδωσες γερή μνήμη που δεν την έδωσες σε κανένα άλλο λαό. Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ, βλέπω στις πινακίδες έναν λαό που πιστεύει στα πρώτα και τελευταία βιβλία, πολεμάει το κακό μέχρι να πολεμήσει τον Αντίχριστο. Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ, βλέπω στις πινακίδες ένα λαό που την ελεημοσύνη τους την παίρνουν οι ίδιοι  και παίρνουν ανταμοιβή για αυτό. Ενώ οι προηγούμενοι λαοί όταν δίνανε ελεημοσύνη και γινόταν δεκτή, έστελνες φωτιά και τα έκαιγε όλα. Αν δεν γινόταν δεκτή, τα άφηνες να τα φάνε τα λιοντάρια και τα πουλιά. Δέχεσαι την ελεημοσύνη των πλούσιων προς τους φτωχούς. Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ, βλέπω στις πινακίδες έναν λαό, που όταν ένας από αυτούς θέλει να κάνει κάτι καλό και δεν το πραγματοποιήσει, τότε παίρνει μια ανταμοιβή. Αν το πραγματοποιήσει τότε του δίνεις από δέκα ως εφτακόσιες ανταμοιβές. Ενώ όταν θέλει να κάνει κάτι κακό και το κάνει, παίρνει μια αμαρτία. Σε περίπτωση που δεν το πραγματοποιήσει παίρνει μια ανταμοιβή. Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ βλέπω στις πινακίδες έναν λαό που θα έχει δικαίωμα να παρέμβει για λογαριασμό άλλων κατά την Ημέρα της Κρίσης.Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Θεέ βλέπω στις πινακίδες έναν λαό για τον οποίο όλη η γη είναι τζαμί ( μέρος προσευχής) και καθαρή ( μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Ταγιάμουμ – καθαρισμό). Θεέ μου, να τον κάνεις να είναι ο λαός μου. Ο Θεός είπε: “Είναι ο λαός του Μουχάμμαντ.”

 

Ο Κουτάντα είπε: Ο Μωυσής άφησε τις πινακίδες κάτω και είπε: “Θεέ μου, να με κάνεις από το λαό του Μουχάμμαντ.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *