Saturday, April 20, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Δεύτερη απάντηση στο κ. Μιχαλέτο

Ο σωστός ερευνητής ψάχνει στοιχεία και καταλήγει εκεί που τον οδηγούν τα στοιχεία αυτά, εσείς όμως έχετε ξεκινήσει με ένα εξαρχής στόχο στο μυαλό σας και καταλήξατε σε αυτόν χωρίς στοιχεία. Εσείς πιστεύετε σε αυτό που λέτε στα τυφλά γιατί είστε δογματικά καθοδηγούμενος σε αυτό.

 

Δυο απατήσεις μας έχει στείλει ο κύριος Μιχελάτος.. τις παραθέτουμε ξεχωριστά με τις απαντήσεις μας…

 

Φαίνεται τελικά πως ο κύριος Μιχαλέτος βλέπει παντού φαντάσματα στην προσπάθεια του να ενοχοποιήσει τους πάντες και τα πάντα.

Ας εξετάσουμε βήμα βήμα τα λεγόμενα του κ. Μιχαλέτου καθώς και την απάντησή μας σε αυτά: (Τα γραφόμενα του κ. Μιχαλέτου φαίνονται με έντονα γράμματα). Εμείς απαντάμε με το κόκκινο:

 

– Την χρησιμοποίηση του ε-μαίλ εκ μέρους της ιστοσελίδας σας (ahcccgr@yahoo.com) το οποίο προέρχεται από το Μορφωτικό Κέντρο το οποίο το ίδιο αποδέχεται τη συμμετοχή του στην Μ.Α.μέσω του F.I.O.E.

-Επιπλέον το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα σας, αντιστοιχεί στη διεύθυνση “Κύπρου 2″ στο Μοσχάτο που είναι ακριβώς η διεύθυνση του Μορφωτικού Κέντρου (βλέπε παραπάνω)

Συνεπώς το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η ιστοσελίδα και το”Κέντρο” αποτελούν το ένα και το αυτό, καθότι σε αυτή τη διεύθυνση με αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας το μόνο Νομικό Πρόσωπο που υφίσταται είναι το Arab-Hellenic center for culture & civilization(ahccc)το οποίο είναι μέλος του Federation of Islamic Organization in Europe, το οποίο είναι καθολικά αποδεκτό (και βεβαίως από το ίδιο) ότι αποτελεί ένα από τα εξέχοντα συντονιστικά κέντρα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη.

 

Από πότε θεωρείται παράνομη ή επιλήψιμη η αποστολή εμαιλ ισλαμικού περιεχομένου σε μουσουλμάνους που βρίσκονται στην Ελλάδα γενικότερα; Δηλαδή κατά εσάς η οποιαδήποτε αποστολή εμαιλ σε κέντρα ισλαμικά, μορφωτικά, κτλ. αυτόματα αποδεικνύει πως η ιστοσελίδα έχει σχέσεις με τη μουσουλμανική Αδελφότητα. Το λιγότερο που μπορεί κανείς να σχολιάσει πάνω σε αυτό είναι πως πρόκειται για αστείο.

 

 

Κατά τα άλλα, η ιστοσελίδα islam.gr έχει δικό της email (idees@islam.gr)και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο.

 

Η ιστοσελίδα δεν χρησιμοποιεί κάποιο τηλέφωνο που να αντιστοιχεί στην διεύθυνση που αναφέρεται και πραγματικά απορούμε που επιμένετε σε αυτά τα θέματα ενώ είναι φανερό ότι δεν έχετε κάνει καλά την έρευνά σας.

 

Όπως εγράφη ανωτέρω, τα στοιχεία δείχνουν ότι η ιστοσελίδα υπάγεται στο Μορφωτικό Κέντρο. Εάν τελικώς πρόκειται για λάθος οδηγού ευρετηρίου Ισλαμικών κέντρων, τότε η ιστοσελίδα ας επικοινωνήσει είτε δημοσίως είτε ιδιωτικώς με το RIMSEγια να προβεί σε διόρθωση. Επιπλέον θα ήταν τόσο χρήσιμο όσο και ευγενικό εάν οι συντελεστές του islam.gr,τοποθετηθούν ονομαστικώς επί του θέματος( όπως πράττει το RIMSE σε κάθε κείμενο του) ούτως ώστε να αποφευχθεί τυχόν σύγχυση μεταξύ “Κέντρου” και ιστοσελίδας, εάν πραγματικά πρόκειται για δύο διαφορετικές οντότητες που από λάθος ευρετηρίων ομοιάζουν ως κοινή ομάδα.

 

Ζητάτε να επικοινωνήσαμε μαζί σας ονομαστικώς… για ποιο λόγο αγαπητέ; έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα μεταξύ μας;

 

Όταν γράψατε τα όσα γράψατε, ήρθατε σε επικοινωνήσατε μαζί μας, ως οφείλατε;

 

Η πρώτη απάντηση που σας δώσαμε στην ιστοσελίδα μας, δεν ήταν μια δημόσια δήλωση; γιατί δεν πειστήκατε;

 

Επιπλέον των προαναφερθέντων, το RIMSE, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ως διαχειριστής του islam.gr εμφανίζεται ο Αγιούμπι Σάντι,οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ

 

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=8610842

 

του Αλ Τζαζίρα στην Αθήνα”.

 

Το κανάλι Αλ Τζαζίρα όπως είχε γραφεί και στο αρχικό άρθρο του RIMSE, αποτελεί έναν από τους βασικούς (στυλοβάτες) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Βλέπε πλείστες όσες αναλύσεις επί του θέματος στο διεθνή Τύπο) και παραλλήλως αποτελεί και κατ ουσία και προσωπική περιουσία του Εμίρη του Κατάρ (παρομοίως βασικός χρηματοδότης της Μ.Α. σε παγκόσμιο επίπεδο). Επιπλέον καθότι το Αλ Τζαζίρα είναι κρατικό ίδρυμα και άμεσα σχετιζόμενο με την Μ.Α. ως εκ τούτου διαφαίνεται αμεσότατη σχέση ούτως ή άλλως του islam.gr με την Μ.Α.

 

 

Έχετε κάποιες αποδείξεις που να δείχνουν ότι το Αλ Τζαζίρα έχει κάποια σχέση με το www.islam.gr;

 

Σύμφωνα με τη δικιά σας λογική του παραλόγου, ο τόπος εργασίας των αρθρογράφων του σαιτ καταδεικνύει την προέλευση της ιστοσελίδας ή την πηγή της επιρροής της. Με βάση πάντα τη δική σας λογική, αν κάποιος από τους αρθρογράφους, δουλεύει στο δημόσιο, τότε ίσως να είναι μπλεγμένη και η ελληνική κυβέρνηση.

 

 

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι ένα ε-μαίλ (idees@islam.gr) που διαφημίζεται ως μέθοδος επικοινωνίας με την ιστοσελίδα islam.gr βρίσκεται σε λίστα αποδεκτών αλληλογραφίας του “Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών”, το οποίο λειτουργεί υπό την “Αιγίδα του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας της Αιγύπτου”.

 

 

Και τι αποδεικνύει αυτό σύμφωνα με εσάς; Και γιατί αξίζει να αναφέρεται, όπως λέτε;

 

Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε σωστή έρευνα, καλό θα ήταν να σταματήσετε να παρουσιάζετε ψευδές ειδήσεις. Ο σωστός ερευνητής δεν είναι δογματικός και δεν προσπαθεί να κατασκευάσει ειδήσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

 

 

 

Η δεύτερη του απάντηση:

 

 

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν προέρχονται από “ανοιχτές πηγές”  στο ίντερνετ (θεωρείτε ως ερευνητής πως είναι έρευνα αυτό;;;;) και το άρθρο συνέδεσε τα εξής στοιχεία Την χρησιμοποίηση του ε-μαίλ εκ μέρους της ιστοσελίδας σας (ahcccgr@yahoo.com) (για αποδείξετε το αυτό, πότε χρησιμοποιήσαμε αυτό το εμαιλ αφού έχουμε το δικό μας (idees@islam.gr);;;) το οποίο προέρχεται από το Μορφωτικό Κέντρο το οποίο το ίδιο αποδέχεται τη συμμετοχή του στην Μ.Α. μέσω του F.I.O.E. Επιπλέον το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα σας (που το βρήκατε αυτό κύριε, το islam.gr δεν έχει τηλέφωνο, βλέπετε πουθενά στην ιστοσελίδα μας κανένα τηλέφωνο;;; μας πήρατε εσείς τηλέφωνα και σας απαντήσαμε;;; ), αντιστοιχεί στη διεύθυνση “Κύπρου 2” στο Μοσχάτο που είναι ακριβώς η διεύθυνση του Μορφωτικού Κέντρου (βλέπε παραπάνω) Συνεπώς του συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η ιστοσελίδα και το “Κέντρο” αποτελούν το ένα και το αυτό, καθότι σε αυτή τη διεύθυνση με αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας το μόνο Νομικό Πρόσωπο που υφίσταται είναι το Arab-Hellenic center for culture & civilization (ahccc) το οποίο είναι μέλος του Federation of Islamic Organization in Europe, το οποίο είναι καθολικά αποδεκτό (και βεβαίως από το ίδιο) ότι αποτελεί ένα από τα εξέχοντα συντονιστικά κέντρα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη. (ας κάνουν οι άνθρωπο ότι θέλουν, πως καταλήξατε ότι το islam.gr είναι μέρος τους, αφού έχουν δική τους ιστοσελίδα; ή μήπως δεν τη βρήκατε κι αυτήν με την «εμπεριστατωμένη»  έρευνα που κάνατε;;;)

 

 

 

Είναι παράξενη η εμμονή σας να μας βαπτίσετε σε κάποιο πολιτικό φάσμα με το ζόρι.. .. Λέτε εάν εμείς ανήκαμε κάπου θα ντρεπόμασταν να το δηλώσουμε δημοσίως;

 

Είναι λογικό το κέντρο που αναφέρετε να δηλώσει πως ανήκει στη Μ.Α κι μια ιστοσελίδα που το ανήκει – όπως υποστηρίζετε εσείς – να δηλώσει ότι δεν ανήκει σε αυτήν την ομάδα;

 

 

Ο σωστός ερευνητής ψάχνει στοιχεία και καταλήγει εκεί που τον οδηγούν τα στοιχεία αυτά, εσείς όμως έχετε ξεκινήσει με ένα εξαρχής στόχο στο μυαλό σας και καταλήξατε σε αυτόν χωρίς στοιχεία. Εσείς πιστεύετε σε αυτό που λέτε στα τυφλά γιατί είστε δογματικά καθοδηγούμενος σε αυτό.

 

Είναι τυχαίο πως σας εξηγούμε ότι δεν ανήκουμε στην ομάδα που λέτε κι εσείς επιμένετε ότι ανήκουμε σε αυτήν;

 

Είναι σωστό να μαζέψετε ανακρίβειες από το ίντερνετ και να λέτε πως κάνατε μια έρευνα;

 

Τέλος, κύριε Μιχελάτο: επιτρέψτε μας: δεν ξέρετε το αντικείμενο στο οποίο αναφέρεστε. αυτά που αναφέρατε δεν έχουν καμία επιστημονική αξία. Γιατί έχετε προβεί και σε άλλα χοντά λάθη στο άρθρο σας, αλλά αυτά δεν μας αφορούν εμάς.

 

Η ομάδα του islam.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *