Wednesday, April 24, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Το αδιέξοδο των ισλαμφοβικών στην Ελλάδα..

Ο αναγνώστης μπορεί με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο, με λέξεις κλειδιά όπως Ισλάμ, Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, τζαμί κ.λ.π. να αντιμετωπίσει ένα απίστευτο πλήθος άρθρων που μιλάνε για τον «ισλαμικό κίνδυνο»

 

Αρκετοί “συγγραφείς”,”δημοσιογράφοι” και “αναλυτές” προσπαθούν εδώ και αρκετά χρόνια να δημιουργήσουν μια κατάσταση Ισλαμοφοβίας στην Ελλάδα,καταφεύγοντας σε  διάφορα αβάσιμα επιχειρήματα και σε συνθήματα.

 

Εκατοντάδες άρθρα γράφτηκαν με σκοπό να αφυπνίσουν τη μισαλλοδοξία και τη ξενοφοβία και είχαν ως κεντρικό και μάλλον μοναδικό εχθρό, τους μουσουλμάνους που μένουν στην Ελλάδα.

 

Δεκάδες βιβλία που κόστισαν σημαντικά ποσά γράφτηκαν με την υποστήριξη γνωστών ιδρυμάτων, δίχως να διεξαχθεί η παραμικρή επιστημονική έρευνα, με σκοπό να αναδείξουν πόσο «βάρβαροι είναι αυτοί οι μουσουλμάνοι»..

 

Ο αναγνώστης μπορεί με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά όπως Ισλάμ, μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, τζαμί κ.λ.π. να εντοπίσει ένα απίστευτο πλήθος άρθρων που αναφέρονται στον «ισλαμικό κίνδυνο» , στην «ισλαμική εξέγερση στην Ελλάδα», στους «μουσουλμάνους καμικάζι» που απειλούν τη ζωή των Ελλήνων και σε άλλα παρόμοια  ανυπόστατα ζητήματα, εκ των οποίων κανένα δεν έχει επαληθευθεί. Μάλιστα ,κάποιοι έχουν αναφερθεί στην ύπαρξη  «ισλαμικής αστυνομίας στην Αθήνα» ενώ άλλοι μέσα από τα άρθρα τους αναπτύσσουν σενάρια ακόμα  και για ισλαμοποίηση της χώρας, τη στιγμή που ούτε ένα τζαμί δεν υπάρχει στην Αθήνα..

 

Ιστοσελίδες στήθηκαν ειδικά για να πολεμήσουν τον «κίνδυνο του Ισλάμ»… Ομάδες ψάχνουν νυχθημερόν να εντοπίσουν οποιοδήποτε ελάττωμα στη θρησκεία του Ισλάμ, προκειμένου να αναπτύξουν κλίμα μισαλλοδοξίας και ισλαμοφοβίας στη χώρα.

 

Σε αυτό το “σκηνικό” εντάχθηκαν και «ερευνητές» ειδικότητας «copy paste», που διεξάγουν έρευνες για τους μουσουλμάνους από τα γραφεία τους και μέσω διαδικτύου χωρίς να έχουν συναντήσει εκ του σύνεγγυς ούτε έναν μουσουλμάνο.

 

Μετά από τόσα χρόνια από το ξεκίνημα αυτής της ισλαμοφοβικής εκστρατείας, τίποτα από όσα ειπώθηκαν δεν πραγματοποιήθηκε. Ούτε οι μουσουλμάνοι αποτελούν απειλή, ούτε η χώρα διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο από το Ισλάμ. Τι άλλο έχουν άραγε να πούνε μετά από τόσα χρόνια;

Εκείνοι όμως δεν παρουσιάζουν καμιά ηθική αναστολή να συνεχίσουν να υιοθετούν το ρόλο του ψεύτη, παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα πια να προσθέσουν στα παλαιά τους ψεύδη.

Έτσι, συνεχίζουν την πορεία της αγένειας και των ψεμάτων δίχως  ντροπή….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *