Friday, March 29, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Φτηνά Ψέματα περί του Ισλάμ, Τι έγινε με τη γαλλίδα δημοσιογράφο στην πλατεία Ταχρίρ;

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος ήτανε στη πλατεία Ταχρίρ για να μεταφέρει και να περιγράψει μια διαδήλωση των “φιλελεύθερων” και “κοσμικών” κατά των ισλαμιστών

 

Όπως συμβαίνει και πολλές φορές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παίζουν το πιο αγαπημένο τους ρόλο, το οποίο να παραμορφώνουν την εικόνα του Ισλάμ και των οπαδών του με οποιοδήποτε τρόπο, με ψέματα, παραποίηση στοιχείων και συκοφαντία.

 

 

Η ηλεκτρονική ιστοσελίδα “athensvoice.gr” και με το τίτλο “Παραλίγο βιασμός Γαλλίδας δημοσιογράφου στην κάμερα”, περιγράφει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η Γαλλίδα  δημοσιογράφος στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο, αλλά στο τέλος της είδησης λέει ότι “Όπως αναφέρουν όλα τα διεθνή πρακτορεία το τελευταίο διάστημα, η παρενόχληση και ο βιασμός γυναικών – ακόμα και στη μέση του δρόμου – είναι καθημερινό φαινόμενο στην Αίγυπτο, αφού είναι προφανής η επιστροφή στην ακραία εκδοχή της ισλαμικής ηθικής”. Δηλαδή, και με άλλα λόγια το Ισλάμ πάλι φταίει.

 

 

Αυτή η ιστοσελίδα και άλλα μέσα, ξέχασαν “μάλλον” να αναφέρουν ότι η Γαλλίδα δημοσιογράφος ήτανε στη πλατεία Ταχρίρ για να μεταφέρει και να περιγράψει μια διαδήλωση των “φιλελεύθερων” και “κοσμικών” κατά των ισλαμιστών, με άλλα λόγια αυτοί που ενόχλησαν τη δημοσιογράφος δεν ήτανε ποτέ ισλαμιστές που ήθελαν να εφαρμόσουν τις ισλαμικές φανατικές ηθικές. Και “μάλλον” ξέχασαν, τα ίδια μέσα μαζικής ενημέρωσης, να πούνε την αλήθεια στον κόσμο, η αλήθεια που επιβεβαιώνει ότι τέτοιες ενοχλήσεις δεν πραγματοποιούνται ποτέ σε οποιαδήποτε διαδήλωση που οργανώνεται από τους ισλαμιστές.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισλάμ, με τις νομοθεσίες του Κοράνι και τις παραδόσεις του προφήτη Μουχάμμαντ, απαγορεύει ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολία οποιαδήποτε ενόχληση κατά των γυναικείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *