Friday, March 29, 2024
Αρθρα - Απόψεις

Ψεύδονται όπως αναπνέουν: Διατείνονται πως οι ισλαμικοί χώροι λατρείας λειτουργούν εν μέσω κρίσης κοροναϊού.

Ψεύδονται όπως αναπνέουν:

Διατείνονται πως οι ισλαμικοί χώροι λατρείας λειτουργούν εν μέσω κρίσης κοροναϊού.

Από τις αρχές της κρίσης του κοροναϊού, άρχισαν κάποια όργανα να παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι, στις πλάτες των Μουσουλμάνων στη χώρα. Εκμεταλλευόμενοι το φόβο που επικρατεί στην χώρα από την εξάπλωση του ιού, κάποιοι επιτηδευμένοι ξεκίνησαν μια εκστρατεία ψευδών ειδήσεων διατεινόμενοι πως οι χώροι λατρείας των Μουσουλμάνων λειτουργούν εν μέσω κρίσης, σε αντίθεση με τις διατάξεις των ελληνικών αρχών.

Εκπρόσωποι ακροδεξιών κομμάτων κρούουν μέρα νύχτα τον κώδωνα του ψεύτικου κινδύνου, δημιουργώντας ένα σορό ψέματα σχετικά με τους χώρους λατρείας που δήθεν λειτουργούν κανονικά αδιαφορώντας στο δημόσιο συμφέρον και δημόσια υγεία. Δυστυχώς κάποιοι ιεράρχες μπήκαν στο ίδιο παιχνίδι μισαλλοδοξίας και ισλαμοφοβίας και ξεκίνησαν κι αυτοί μια ρητορική που λέει « Ας κλείσουν τα ισλαμικά τζαμιά πρώτα, για να κλείσουμε τις εκκλησίες μας»..

Στο ίδιο μήκος κύματος υποστηρίζουν πως οι καταυλισμοί προσφύγων αποτελούν μια «υγειονομική βόμβα» επειδή βρέθηκαν εκεί κρούσματα κοροναϊού, λες πως είναι τα μόνα ή τα πρώτα κρούσματα στην χώρα.

Για άλλη μια φορά διαλέγουν κάποιοι άμυαλοι και αθεόφοβοι να παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι λαϊκισμού και χυδαιότητας εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης στην χώρα, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στο κοινό τους, ή να έχουν επιπλέον ψήφους στις επόμενες εκλογές.

Οι Μουσουλμάνοι σε όλη την Ελλάδα εφάρμοσαν πιστά τις οδηγίες και έκλεισαν κανονικά όλους τους χώρους που έχουν, είτε αυτοί είναι θρησκευτικοί είτε άλλου τύπου συνάθροισης.

Τέτοια δαιμονοποίηση δεν έχει δεχτεί καμία άλλη κοινωνική ή θρησκευτική ομάδα.

παρακάτω είναι η έκκληση μας για προσευχή στα σπίτια στις 11.3.2020.

Μουσουλμάνοι της Αθήνας: ας προσευχηθούμε αυτήν την Παρασκευή στα σπίτια μας.