Monday, April 29, 2024
ΒίντεοΕνημέρωσηΝέα

Αυτοί είμαστε, αλλά έτσι μας παρουσιάζουν

Στα περισσότερα δυτικά ΜΜΕ η υποκρισία απέναντι στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους περισσεύει. Ο μουσουλμάνος παρουσιάζεται πάντα ως φανατικός, άσχημος, μουτρωμένος και απειλητικός.
Τα δυτικά ΜΜΕ ψάχνουν κάθε φανατικό στοιχείο ανάμεσα στους Μουσουλμάνους και το γενικεύουν φωνάζοντας: «αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι και αυτό είναι το μέλλον της Δύσης».
Όταν όμως, οι ισλαμικές κοινότητες εκφράζονται μαζικά και πολιτισμένα, τα δυτικά ΜΜΕ κρύβονται και κάνουν πως δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν μιλάνε και βέβαια, δεν δημοσιεύουν.
Όταν χιλιάδες Μουσουλμάνοι εκφράζονται πολιτισμένα για θέματα που τους αφορούν, δεν τους βλέπουν τα δυτικά ΜΜΕ και τρέχουν πάλι να ψάχνουν τα περίεργα στοιχεία και τις εξαιρέσεις προκειμένου να παγιώσουν τις φανατικές εντυπώσεις και τις εικόνες μίσους και ισλαμοφοβίας για το Ισλάμ.
Ένα βίντεο που δεν είδαν τα ΜΜΕ. Οι Μουσουλμάνοι της Σουηδίας απαντούν μαζικά και πολιτισμένα στο κάψιμο του Κορανίου. Σίγουρα δεν άρεσε στα δυτικά ΜΜΕ, επειδή δεν έχει φανατικούς που φωνάζουν και απειλούν. Έτσι δεν το είδαμε στα περισσότερα ΜΜΕ.
https://twitter.com/hos_shaker/status/1678313531765129216?s=48&t=YWsvUxFu-Kr0fC7lzr2I9Q
μια από τις προτιμότερες εικόνες των Μουσουλμάνων στα δυτικά ΜΜΕ. Ό,τι πιο άσχημές εικόνες μπορούν να βρουν, με απλά λόγια.